La multi ani, Raluca !

Cine e Raluca? Raluca este prietena si colega mea de banca din liceu; impreuna am luat decizia (disciplinara, de altfel !!!) de a ne muta in prima banca, randul de la fereastra, undeva prin clasa a IX-a; de atunci, am tot admirat parul din nas al profilor sau parul facial al unor profe; am suportat cu stoicism anumite mirosuri si am reusit sa copiem la mate asa cum nimeni nu o mai facuse.

De Raluca ma leaga o tona de amintiri, care mai de care mai frumoase si mai intense. De cate ori ma gandesc la perioada liceului, de atatea ori imi vine in minte cel putin o faza legata de ea.

Evident, amintirile ies la suprafata si cand nu te astepti; de exemplu, cand tu esti nasa, stai in capul mesei si cineva te intreaba: nu erai tu, impreuna cu colega ta, Raluca, cele care cereati bani de eugenii in fata chioscului din Dante???? Si te bufneste rasul amintindu-ti cum s-a ajuns la situatia asta… Da, draga mea Raluca, iti mai amintesti de chetele noastre minunate? Iti mai amintesti cum beam apoi cola pe sub banca? :))

Iesirile la film… pai cate filme am vazut cu Raluca, multumita mamei ei care ne oferea tichete gratuite, datorita serviciului dansei de atunci. De cate ori am facut zi scurta din ziua de vineri, pentru ca aparea cine stie ce film bun… De cate ori am revazut filme impreuna…

La multi ani, draga mea !!! Sa imi traiesti frumos !!! Sa gasesti tot ce iti doresti in paienjenisul vietii si sa traiesti asa cum iti place !!!

Reclame

6 gânduri despre “La multi ani, Raluca !

  1. Pingback: 31 and smiling « Ra3pop's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s