Michael Jackson’s This is it !

Azi, la prima ora, m-am trezit cu acest film. Era pe Digi Film. Nu era chiar prima ora din zi, dar era de dimineata. Cand s-a trezit Ioana, am mers la ea in camera, si in timp ce ii dadeam laptele, butonam telecomanda sa gasesc ceva de urmarit… Si am recunoscut imagini din film. Am ramas pe programul asta; dupa ce a terminat Ioana de baut laptele ne-am mutat in sufragerie. Aici am dat drumul la sistemul de boxe pentru un sunet de o calitate superioara. I-a placut si Ioanei. Pana la urma, nu a fost prima vizionare; filmul a aparut pe vremea cand eram insarcinata, si am fost la cinema si l-am vazut 🙂 Deci l-a mai vazut si ea.

Cand am vazut prima data filmul, Michael era proaspat disparut dintre noi; si aveam un feeling ca nu neaparat el se alfa in lumea celor drepti; dupa ce am vazut filmul, mi s-a intarit parerea. E drept, toata lumea in jurul meu zice ca sunt nebuna, si ca de fapt Michael savureaza o sampanie scumpa alaturi de Elvis pe o insula selecta. Nu asta cred eu, dar sunt convinsa ca CINEVA a fost convins ca el valora mai mult mort decat viu. Si-apoi, America e tara tuturor posibilitatilor. Si daca nici el nu se putea face disparut….

Acum, ce sa zic… chiar nu pare un tip satul de viata si capabil sa-si curme viata… Daca nu ar fi zis God bless you la fiecare 2-3 replici, poate as fi crezut in varianta sinuciderii, poate si in varianta dorintei de a dormi, mai presus de orice. Dar sa fii asa aproape de Dumnezeu si sa faci gesturi atat de necugetate… pentru mine e de neinteles… Repet…. pentru mine….

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s